zondag 8 juni 2014

Banketbakkerij Zoet - hééééél veel foto's

De laatste weken hard gewerkt om één van de vele lopende projecten af te maken. Werk in uitvoering, maar dan op z'n best! De eigenaresse is niet zo snel tevreden, maar ze verwacht toch wel dat eind juni/begin juli dit project als afgemaakt beschouwd kan worden. Veel foto's gemaakt, uiteraard met mijn nieuwe toestel. Nog even de puntjes op de I zetten en de bedstee kan onderhanden genomen worden. 

Nog even ter herinnering het prille beginDe vorderingen

De buffetkast - een opgepimpte kast van 'de Kwast"
-0-0-0-0-0-
 -0-0-0-0-0-

 

-0-0-0-0-0-
 -0-0-0-0-0--0-0-0-0-0-

Nog meer lekkers!
 

-0-0-0-0-0-

Het bestek is van Lundby . Het bonbons doosje gekocht bij Marijke Bindels en gevuld met huisgemaakte bonbons. De gebakjes zijn ook home made. De etagère is een workshopje van Marijke Bindels.

Van Ingrid kreeg ik het dienblad, in elkaar lijmen, likje verf en klaar is Kees!

-0-0-0-0-0-

Heerlijke brood en luxe broodjes. Van houten hartjes (Xenos) en verbogen oorstekertjes haakjes gemaakt. De puntzakjes gemaakt van inpakpapier, eveneens van de Xenos.-0-0-0-0-0-

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal, vooral je huisgemaakte brood en gebak is prachtig, Marianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Chris, niet alles is zelfgemaakt hoor. Het gebak op het tafeltje wel net als het meeste brood. Het gebak van de toonbank heb ik op Rijswijk bij een Engels kraam gekocht. Ik bleef kopen, het zag er allemaal zo lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het nieuwe fototoestel bewijst zijn diensten echt mooi hoor. Is dat geel glas inde deur? Het granol op de muren is een vondst en alle kleine spulletjes zijn om op te eten, ik vind het een super bakkerij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marianne het is heel mooi geworden.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen